![طريقة عمل برجر المطاعم فى بيتك , برجر لحم طريقة عمل برجر المطاعم فى بيتك , برجر لحم](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXSv7KaKfguummhPLfZTHJtroSN2P1HG8FfTgrvW5niEZpwXTXRRxjeu_-f7-XwzDsad0N2aojJB7Mj7ishW7gSvokvyOidPuhqjM9glru-Vb4l-JmgoUDd00mb8VT7b4JKsIjA6qQwbz6/s200/ham-burger-with-vegetables-1639557.jpg)
لعمل البرجر :
المقادير :
نصف كيلو لحم كندوز مفروم .
نصف كيلو لحم بتلو أو ضانى مفروم .
2 معلقة كبيرة وورشيستير شاير صوص .
2 معلقة طعام ملح متبل .
معلقة صغيرة فلفل أسود .
ربع معلقة صغيرة بصل بودرة .
مكونات الملح المتبل :
2 معلقة كبيرة ملح .
2 معلقة صغيرة سكر .
نصف معلقة صغيرة كركم .
نصف معلقة صغيرة بابريكا .
ربع معلقة صغيرة بصل بودرة .
ربع معلقة صغيرة ثوم بودرة .
ربع معلقة صغيرة كورن فلور أو نشا ذرة .
طريقة التحضير :
نضع اللحم المفروم فى بولة كبيرة ونضيف كل المكونات عليها ونخلط مع بعض جيدا .
للاحتفاظ بها فى الثلاجة نعمل أقراص ونضع بين كل قطعة وآخرى كيس بلاستك ونحتفظ بها فى الثلاجة لحين الأستخدام .