لعمل البرجر :
المقادير :
نصف كيلو لحم كندوز مفروم .
نصف كيلو لحم بتلو أو ضانى مفروم .
2 معلقة كبيرة وورشيستير شاير صوص .
2 معلقة طعام ملح متبل .
معلقة صغيرة فلفل أسود .
ربع معلقة صغيرة بصل بودرة .
مكونات الملح المتبل :
2 معلقة كبيرة ملح .
2 معلقة صغيرة سكر .
نصف معلقة صغيرة كركم .
نصف معلقة صغيرة بابريكا .
ربع معلقة صغيرة بصل بودرة .
ربع معلقة صغيرة ثوم بودرة .
ربع معلقة صغيرة كورن فلور أو نشا ذرة .
طريقة التحضير :
نضع اللحم المفروم فى بولة كبيرة ونضيف كل المكونات عليها ونخلط مع بعض جيدا .
للاحتفاظ بها فى الثلاجة نعمل أقراص ونضع بين كل قطعة وآخرى كيس بلاستك ونحتفظ بها فى الثلاجة لحين الأستخدام .